Als je er even tussenuit wilt, maar wel wilt werken aan jezelf

Aanmeldproces

Hebben wij je interesse en wil je weten hoe ons aanmeldproces werkt? 

Contact

Heb je een vraag over onze werkwijze, wie we zijn, onze pakketten, wanneer we beginnen, of je bij ons kan werken, of simpelweg een andere vraag? Neem dan contact met ons op en wij proberen je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden!

FAQ

Onze FAQ beantwoord al een aantal vragen die vaker gesteld worden. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op!

Een impressie

Ons werk is onze passie, onze grootste drijfveer. Het is de reden dat we elke dag weer doen wat we doen. Wil jij een impressie van ons bedrijf? Weten wat wij doen en hoe dit er uit ziet?

Werken bij

Ben jij zorgprofessional of wens jij ervaring op te doen als zorgprofessional? Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen!

 

Naturhus Hedera staat onder andere symbool voor de klimop plant Hedera. 
Net als een klimop plant werkt Naturhus Hedera met jou samen aan een groei, omhoog klimmen en werken aan jezelf. 
Dit is iets waar wij met grote passie voor werken en zoveel mogelijk mensen mee willen helpen. 

Wil jij graag jouw plek bij ons claimen? Klik dan op onderstaande knop!

Meer weten?


Naturhus Hedera gaat in 2023 van start. Er kan dus nog niet worden aangemeld voor het volgen van onze behandeling. Echter stellen wij onze website al beschikbaar voor eventuele interessepeiling voor aanmeldingen en samenwerkingen met organisaties. 

Ben je ge├»nteresseerd in ons initiatief of heb je een vraag/opmerking? Neem dan gerust een kijkje op onze website en twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u met plezier te woord of antwoorden graag per e-mail.