Meer weten?


Naturhus Hedera gaat in 2023 van start. Er kan dus nog niet worden aangemeld voor het volgen van onze behandeling. Echter stellen wij onze website al beschikbaar voor eventuele interessepeiling voor aanmeldingen en samenwerkingen met organisaties. 

Ben je ge├»nteresseerd in ons initiatief of heb je een vraag/opmerking? Neem dan gerust een kijkje op onze website en twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u met plezier te woord of antwoorden graag per e-mail. 

Aanmelden

Zodra wij onze locatie in Zweden hebben geopend kun je, je aanmelden om in aanmerking te komen voor ons behandeltraject. Wij zullen tegen die tijd op onze website een aanmeldformulier beschikbaar stellen, waar je een aantal vragen op moet beantwoorden. 

Dit formulier verstuur je ons per mail. Naar aanleiding van jouw aanmeldformulier vragen wij om een kort filmpje van jezelf te maken, waarbij je onder andere verteld wat je hoopt bij Naturhus Hedera te bereiken en wat je motivatie hiervoor is. Hierna zal je binnen vijf dagen van ons bericht krijgen of wij jou de hulp kunnen bieden die jij nodig hebt. 

Als dit allemaal besproken is zullen we samen met jou via telefoon of Skype een aantal praktische zaken bespreken zoals het regelen van een vliegticket.