vergoedingen

Kosten


Ons programma

Naturhus Hedera verzorgt trainingen en coaching voor mensen vanaf 18 jaar die op verschillende plekken vastlopen in hun leven. Door ons unieke aanbod in de prachtige natuur van Zweden zorgen wij dat mensen niet verder in de problemen komen en weer kunnen functioneren in de maatschappij.  

Wij bieden verschillende programma's aan waarbij er 5 dagen per week een actief programma klaar staat. De 6e en 7e dag bieden we iedereen ontspanningsmogelijkheden. In deze dagen leer jij erkennen dat er verbeterpunten zijn in jouw leven, het durven te delen en de problemen aan te pakken en werken aan een gedragsverandering.   

Kosten Verblijf 

Naturhus Hedera is een zelfstandige zorgaanbieder en biedt trainingen en coaching. Dit in de vorm van een dagbehandeling gedurende verscheidene weken. Dit houdt in dat kosten voor het verblijf en het eten/drinken, in principe voor eigen rekening zijn. Ook de kosten voor de trainingen en coaching vallen voor eigen rekening tenzij gebruik gemaakt kan worden van persoonsgebonden budget. Aangezien wij onze locatie in Zweden nog niet hebben geopend weten wij nog niet exact hoeveel deze kosten zullen bedragen. Wel zijn we druk bezig verschillende pakketten te ontwikkelen waaruit gekozen kan worden met verschillende bedragen.