Wie coaching wij?

'Elke keer dat men werkelijk aandacht schenkt, breekt men een stukje kwaad af in zichzelf.'

Simone Weil (Franse filosofe, 1909-1943)Bij Naturhus Hedera helpen wij mensen vanaf 18 jaar een grip te krijgen op hun leven en werken we samen aan een positievere toekomst. Wij halen het beste uit mensen en haken niet af als het moeilijk wordt. 

Wij kijken naar wat iemand wel kan, in plaats van wat iemand niet kan en gaan samen bouwen aan groei. Een excel maatschappij waarbij iedereen in een bepaald vakje moet passen. Daar houden wij niet van. Zonder jou een stempel te geven gaan we aan de gang met veel terug kerende thema's.

Denk aan het leren reguleren van je emoties, omgaan met stress, het werken aan jouw zelfbeeld en zelfvertrouwen en de mogelijkheid om jezelf assertiever op te kunnen stellen. Bij ons wordt gekeken naar elk individu. 


Het programma

Het beetpakken van gedragsproblemen door middel van een op maat gemaakt programma, speciaal gericht op jouw behoeften. Over een aantal jaar wanneer wij officieel zijn geopend bekijken wij jouw specifieke hulpvraag en situatie en maken hierop een programma op maat. Zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig.