Individuele coaching (1-2 weken)

Tijdens het individuele coachingstraject kies je er voor om gedurende één tot twee weken aan jezelf te werken onder begeleiding van een coach.

Individuele coaching

Tijdens de individuele coaching bij Naturhus Hedera focussen wij één tot twee weken lang op hetgeen jij wil bereiken. Loop je er bijvoorbeeld continue tegen aan dat je geen nee kan zeggen, je steeds weer over je grens gaat (met de gevolgen van dien). Lukt het maar niet om sociaal te doen, omdat je alleen maar het idee hebt dat je toch geen toegevoegde waarde hebt? Dit zijn een klein aantal voorbeelden waarbij wij je graag ondersteunen om in te groeien.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak kan voelen. Belangrijk hierin is dus juist dat het bij ons niet de intentie is om mensen verplicht hun verhaal te laten delen, maar puur te luisteren naar wat je wil. Wij focussen op elk individu en iedereen bepaalt zelf wat fijn voelt. Dit vergroot tevens het gevoel van eigen verantwoordelijkheid, de kans om op te komen voor jezelf en de regie over je eigen leven te pakken.

Voor we het traject aangaan, zoeken we samen met jou uit waar we aan gaan werken, zodat het programma volledig op jou is afgestemd.  Dit doen we aan de hand van een if twee videogesprekken.


De werkwijze


Tijdens het individuele coachingstraject houden we veel gesprekken tijdens wandelingen, maar ondernemen we ook activiteiten.
Gedurende de tijd zul je ontdekken waarom en wanneer bij jou bepaalde (negatieve) gevoelens ontstaan en wat het effect hiervan is op jouw gedrag en de manier waarop je in het leven staat. 

Tijdens je tijd bij Naturhus Hedera zul je ook gaan oefenen op allerlei manieren en situaties. Met andere gedragspatronen bijvoorbeeld of een andere manier van denken. 

Dit doe je door middel van rollenspellen en opdrachten. Opdrachten kunnen bestaan uit schrijf-, teken of fotografieopdrachten, maar kunnen ook alledaagse opdrachten zijn zoals een wandeling of een overnachting in het bos, naast de gesprekken die je voert met je coach.