Online coaching 

Heb jij last van stemming-, angst of burn-out klachten? Heb jij moeite met het aangeven van je grens en/of je behoeftes, het waarderen van jezelf of het uiten van je emoties op een functionele manier? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Online coaching 

Tijdens de online coaching bij Naturhus Hedera focussen wij iedere bijeekomst op hetgeen jij wil bereiken. Loop je er bijvoorbeeld continue tegen aan dat je geen nee kan zeggen, je steeds weer over je grens gaat (met de gevolgen van dien). Lukt het maar niet om sociaal te doen, omdat je alleen maar het idee hebt dat je toch geen toegevoegde waarde hebt? Dit zijn een klein aantal voorbeelden waarbij wij je graag ondersteunen om in te groeien.

Wij focussen op elk individu en iedereen bepaalt zelf wat fijn voelt. Zo heb jij de controle over waar je aan wil werken of wat je wil bespreken. Dit vergroot tevens het gevoel van eigen verantwoordelijkheid, de kans om op te komen voor jezelf en de regie over je eigen leven te pakken.

Voor we het traject aangaan, zoeken we samen met jou uit waar we aan gaan werken, zodat het programma volledig op jou is afgestemd. 


De werkwijze


Tijdens het online coachingstraject heb je zelf de keus of je dit virtueel, thuis of op onze locatie wil. De online gesprekken houden zich plaats op Google Meet of Teams. De gesprekken op locatie of aan huis vinden plaats in een huiselijke sfeer met de mogelijkheid dit af te wisselen met een wandeling buiten.
Tijdens het traject bespreken we jouw wensen en waar jouw behoefte ligt. Iedere bijeenkomst sluiten we af met een opdracht waar jij de komende week of weken aan gaat werken. Ook kunnen we bepaalde dingen oefenen tijdens de bijeenkomst, denk hierbij in de vorm van een rollenspel of een opdracht. Opdrachten kunnen bestaan uit schrijf-, teken of fotografieopdrachten of een rollenspel (zoals het oefenen van een gesprek).
Gedurende de tijd zul je ontdekken waarom en wanneer bij jou bepaalde (negatieve) gevoelens ontstaan en wat het effect hiervan is op jouw gedrag en de manier waarop je in het leven staat. Na het coachingstraject ben je meer bewust van je valkuilen en hoe je hier op kan participeren, met als doel meer grip op je leven te krijgen.